Paardenpension

Gezellige  paardenpensionstalling gelegen tussen Zelhem en Doetinchem.   De stallen zijn ruim 3 x 3, er is een wasplaats, een trainingsmolen en een buitenbak.

De paarden / pony’s krijgen zomers (dag en nacht) en ’s winters veel tijd om lekker samen in beweging te zijn en van de buitenlucht te genieten de paarden/ pony’s lopen in groepjes in een ruinen- of merriepaddock dan wel samen in de wei.

 

 

De paarden / pony’s worden voor je binnen en buitengezet en gevoerd.   Er is een optie voor kiezen tussen zelf uitmesten van stal en wei / paddock of dit door ons te laten doen.

Bij ons op stal wordt hoofdzakelijk recreatief gereden zowel voor de wagen als onder het zadel en daar is de sfeer ook naar. De meeste mensen hebben hun paard tenslotte toch voor   ontspanning? We gaan er regelmatig samen op uit of zitten lekker buiten thee te drinken als het weer dat toelaat en dat is al snel zo!

Je kunt heerlijk buiten rijden in de verschillende bossen en op de zandwegen in de buurt. Er zijn vele mooie uitrij-mogelijkheden voor zowel onder het zadel als voor de koets. (Slangenburgh + ’t Zand + Kruisbergse bossen). Ook mogelijkheid voor ‘pensioenpaarden’.

Heb je interesse neem dan telefonisch contact op met Heino Benthem of Grietje van Veen op nummer 0314 381219 of mail naar info@zwaluwenborgh.nl

 

 

P1010262